Rock House Kulma
Rock-henkinen olohuone meille kaikille


 OHJELMAA:

 

Kujan yhteiset kasipallon viikkokisat pelataan torstaisin. Tule paikalle klo 18.15 Osallistumismaksu 2€, voittaja palkitaan.

Samuli Putro  pe 1.12.

Bändinsä kanssa keikkaileva Samuli Putro on musiikkipiirien älykkö, arvostettu sanoittaja ja muusikko. Putro on yksi Suomen menestyneimmistä lauluntekijöistä, joka tuli alun perin tunnetuksi menestysyhtye Zen Cafén laulajana. Putro on julkaissut kahdeksan sooloalbumia ja hänet on noteerattu niin vuoden miessolisti -Emmalla kuin arvostetulla Juha Vainio -palkinnolla.

Soitto klo 22. Liput alk. 29,50€ (+pm) TÄSTÄ tai Kulmasta.

Jussi & Sankarit 15v juhlakeikka  la 2.12.

Mukaansa tempaava bailausyhtye Jussi & Sankarit kutsuvat yhtyeen 15-vuotisjuhlakeikalle mukaan Reijo Haukian, Mikko Alatalon ja The Heatwave Bandin.

Huuliharpun Suomen mestari Reijo Haukia & Takatalvi 

The Heatwave Band

Mikko Alatalo acoustic & Band 

Jussi & Sankarit

Soitto klo 22 alkaen. Liput 15€ Kulmasta.

Vihtahousu ti 5.12.

Itsenäisyyspäivää juhlimme suomalaiseen tapaan jo aattona, jolloin lavalle saadaan Vihtahousu soittamaan suomiryskelmäksikin sanottua heavy/ska/punk/reggae/tanssi-musiikkiaan.

Liput 10€ Kulmasta. Soitto klo 22.

Ikirouta & special guest: Rosteri  la 9.12.

Iskelmämetallia soittava Ikirouta saadaan Kulman lavalle parhaaseen pikkujouluaikaan. Mukana lavan lämmittelemässä Rosteri.

Rosteri klo 21, Ikirouta noin klo 22.30
Liput alk. 12€ (+pm)  TÄSTÄ  tai Kulmasta.

Pimeät illat to 14. - pe 15.12.

Kao Konservatorio järjestää Pimeä illat-tapahtuman Kulmassa. Luvassa mm. Bluesia ja erilaisia tulkintoja vanhoista ja uudemmista biiseistä seitsemällä eri kokoonpanolla. 

Torstaina Muse-tribuutti The Moose, joka on Joonas Hukkasen päättötutkinto ja Veeti Saarenpään valmistava tutkinto. Illan aikana kuullaan myös Blues Inc. sekä Pimeiden iltojen ensimmäisessä osassa Kouta-salissakin esiintyneet Aada Jokiperä ja Eevi Töyrylä ja raikasta rock-musiikkia esittävä MTP.

Perjantaina lavan valloittaa groove-kokoonpano Groove FM sekä loppututkintoaan tekevä Saara Aamuvuori, ja illan päättää tiedeprogea soittava Kuha à la Karjalainen, joka on Soli Karjalaisen loppututkinto.

Soitto molempina iltaoina klo 21 alken. Vapaa pääsy.


Perjantaina lavan valloittaa ensin groove-kokoonpano nimeltään Groove FM, jonka jälkeen esiintyy loppututkintoaan tekevä Saara Aamuvuori ja illan päättää tiedeprogea soittava Kuha à la Karjalainen, joka on Soli Karjalaisen loppututkinto.
Pimeät illat, osa 2, Kulma Rock House 14.12. Ja 15.12. Klo 21:00.
Vapaa pääsy.

Adventus Progressivus  la 16.12.

DIM3NSIONS
Tamperelainen maalailevan kokeellista instrumentaali-rockia säkenöivä trio, joka kutoo todellisuuden ja epätodellisen välisen verhon, tahdikasta groovea sekä avaraa äänimaisemaa taidokkaasti yhdistellen...

DAI KAHT
Kajaanilais-helsinkiläinen 70-luvun progen jalanjäljissä rämpivä zeuhl-kvartetti, joka avartaa profetiansa kuultavaksi kudelmaksi, niin taivaallisen lempeitä, kuin myös ankaran hengästyttäviä musiikillisia sivu-uurteita perusteellisesti läpi koluten...

DJ VASTARANNAN KIISKI
Kaikella on alku ja loppu. Näistä tällä kertaa huolen pitää pitkän linjan vinyylineuvos “DJ Vastis” apukätenään mieluisin rikoskumppaninsa DJ Dick Cocker...

Lipunmyynti ja DJ klo 20.30
Liput ovelta 10€
SOITTOAJAT:
KLO 21.00 :::: DIM3NSIONS
KLO 22.30 :::: DAI KAHT