Keikat alkaa klo 22, ellei toisin mainita. Hae lippusi Kulmasta. 


KisaVisa Kulmassa sunnuntaisin klo 18

Rennolla meiningillä pidettävä pubivisailu, johon kuka tahansa voi osallistua (K18). Palkintoina Kulman lahjakortteja ja keikkalippuja. Osallistumismaksuja ei ole. Joten kasaa nyt 1-4 hengen joukkue ja saavu Kulmaan sunnuntaina klo 18. Peliin pääsee mukaan myöhemminkin kevään kuluessa.


Pe 9.3. Get Heavy

Heavy-coverbändi Get Heavy vetää kaikkein suurimpien heavybändien kaikkein suurimmat biisit.

Vapaa pääsy!

La 10.3. Goredoctore

Punk!

Vapaa pääsy.

To 15.3. Kaarle Viikate & Jukka Takalo

Kaksi miestä, kaksi kitaraa - laulua ja tarinoita. Kaarle Viikatteen ja Jukka Takalon perinteisen tyylin vuoroveto -show kiertää pohjoisen keväthangilla mukanaan Laplandia Vodka.

Showtime klo 21

Liput 10e

Pe 16.3. Boxing & Rock Night 2018 Kajaanihallilla - Kotiteollisuus

Tänä vuonna Boxing Night järjestetään Kajaanihallilla ja iltamaan lisätään reilusti Rokkia. Illassa isketään 6-7 olympiatyylin ottelua ja illan rokkiosuudesta vastaa Kotiteollisuus. Kulman porukka paikalla huolehtimassa yleisön nestetasapainosta.

Ovet klo 18
Ottelut klo 19-21.30
Kotiteollisuus klo 22.30

Liput alk. 25e hanki lippusi tästä 

Kulmassa jatkoillaan tapahtuman jälkeen.

La 17.3. Dorothy Polonium

Tuoreen, tummasävyisen alternativerock -kokoonpanon on sanottu flirttailevan häpeilemättömästi 90-luvun alternativen kanssa, seisten tukevasti 2010-luvun rähjäisessä soundimaailmassa.

Katso facetapahtuma

Vapaa pääsy.

La 24.3. K40 - Entisten nuorten bileet goes Finnhits!

MP Salon nuorisolorkesteri plays Finnhits
After it
the Defenders

Jos kerran Finnhitsejä pelataan, niin pelataan sitten isolla kädellä ja suurella sydämellä. Mikko-Pekka Salon liidaamalla Projektikollektiivilla kaikki kliseet ja kiemurat on hallussa. After it tekee kunniaa perinnölle ja rapsauttaa setillisen Hurriganesin tuotantoa, sitä itteään, lihaa säästämättä, laadusta tinkimättä. Illan kolmas veto, The Defenders vetää sixtiespoppia ja rokkia tyyliin Kinks, Beatles, Rollarit.. Shake it up, baby now, twist and shout!

Liput 10e

To 29.3. P2 & KIMI$

Irkkuvivahteella, genreen katsomatta, hittejä 50-luvulta nykypäivään. Mandoliini - kitara coverduon, Peetu Enqvistin ja Kim Sjöbergin esiintyminen aloittaa Kulmassa pääsiäisen juhlinnan kiirastorstaina.

Vapaa pääsy.

Pe 30.3. Tumppi Varonen & Problems?

Problems? 40v -juhlakiertue.

Liput 15e

Pe 6.4. Muuan Mies

Liput 7e

Pe 13.4. The FrancinePe 20.4. Laulu- ja soitinyhtye Huora / AOMLa 21.4. Maiden Invasion


Liput 7eTykkäätkö?