Keikat alkaa klo 22, ellei toisin mainita. Hae lippusi Kulmasta. 


KisaVisa Kulmassa sunnuntaisin klo 18

Kevätkauden visailut startataan sunnuntaina 14.1. Kyseessä on rennolla meiningillä pidettävä pubivisailu, johon kuka tahansa voi osallistua (K18). Palkintoina Kulman lahjakortteja ja keikkalippuja. Osallistumismaksuja ei ole. Joten kasaa nyt 1-4 hengen joukkue ja saavu Kulmaan sunnuntaina klo 18. Peliin pääsee mukaan myöhemminkin kevään kuluessa. (poikkeuksellisesti su 21.1. Visa siirtyy lauantaille 20.1. klo 18)

La 10.2. Roots -ilta - lavalla Echo & Cane

Keikalla kuullaan laaja kattaus vanhempaa ja uudenpaa amerikkalaista juurimusiikkia kuten bluesia, countrya ja soulia. Coverbiisien ohella joensuulainen pitkän linjan duo esittää runsaasti omaakin materiaalia.

Katso lisää

Vapaa pääsy


Pe 16.2. Lasten Hautausmaa

Lasten Hautausmaan uusi albumi "III" julkaistaan 19.1. ja yhtyeen levynjulkaisukiertua saapuu Kulmaan helmikuussa. Kyseessä on kuusihenkinen vuonna 2013 perustettu kouvolalaisyhtye, joka soittaa tumman puhuvaa rockia pop-vivahteilla.
Illassa mukana, levyjä meille soittamassa Dj Vastarannan Kiiski.

Tapahtuma facessa

Liput 10e


La 17.2. Irmeli O. ja Vapauden Tahto / Kyynelkanava - Rantasen rakkauslaulut

Irmeli O. ja Vapauden Tahto tulkitsee intensiivisellä otteella muusikka/lauluntekijä Sirpa Ojalan kappaleita. Luvassa tarinoita ja pehmeitä rytmejä. Mukana tällä keikalla räppäri Niko Leino. Tiukasti soiva Kyynelkanava taivuttelee herkän väkevällä otteella Timo Rantasen kirjoittamia lauluja. Maisemat vaihtelevat bluesista souliin ja savuisesta kapakkajazzista lattariin.

Vapaa pääsy

La 24.2. The Blast Beatles

Ulkomaillakin esiintynyt The Blast Beatles nousee Kulman lavalle mukanaan myös uutta materiaalia. Luvassa miltei kaksi tuntia veikeitä Beatles versiointeja.

Liput 5e

Pe 2.3. S-TOOL

Sentencedin ja Poisonblackin keulilta tunnetun Ville Laihialan johtama tuore metalliyhtye S-TOOL julkaisi syksyllä debyyttialbuminsa "Tolerance 0". Laihialan lisäksi bändissä vaikuttavat rumpali Aksu Hanttu (mm. Entwine) sekä Lullacry -miehet Kimmo Hiltunen (basso) ja Sami Leppikangas (kitara).

Liput ennakkoon 12e, ovelta 14e

Pe 9.3. Get Heavy

Heavy-coverbändi Get Heavy vetää kaikkein suurimpien heavybändien kaikkein suurimmat biisit.

Vapaa pääsy!

La 10.3. Goredoctore

Punk!

Vapaa pääsy.

To 15.3. Kaarle Viikate & Jukka Takalo

Kaksi miestä, kaksi kitaraa - laulua ja tarinoita. Kaarle Viikatteen ja Jukka Takalon perinteisen tyylin vuoroveto -show kiertää pohjoisen keväthangilla mukanaan Laplandia Vodka.

Showtime klo 21

Liput 10e

Pe 16.3. Boxing & Rock Night 2018 Kajaanihallilla - Kotiteollisuus

Tänä vuonna Boxing Night järjestetään Kajaanihallilla ja iltamaan lisätään reilusti Rokkia. Illassa isketään 6-7 olympiatyylin ottelua ja illan rokkiosuudesta vastaa Kotiteollisuus. Kulman porukka paikalla huolehtimassa yleisön nestetasapainosta.

Ovet klo 18
Ottelut klo 19-21.30
Kotiteollisuus klo 22.30

Liput 25e

Kulmassa jatkoillaan tapahtuman jälkeen.

La 17.3. Dorothy Polonium

Vapaa pääsy.

La 24.3. K40 Go Go


Infoa tulee pian.

To 29.3. B2 & KIMI$


Vapaa pääsy.

Pe 30.3. Tumppi Varonen & Problems?

Problems? 40v -juhlakiertue.Tykkäätkö?